Depressie

Blogboek
'Jouw weg naar geluk'

Reis je met mij mee?

Depressie

Heb je last van een depressie? Ben je overwerkt? Zowel een depressie als overwerkt zijn wil zeggen dat je psychisch oververmoeid bent. Je hebt teveel hooi op je vork genomen (of gekregen) en je lichaam laat nu merken dat het rust wil hebben. 

Als ervaringsdeskundige (na een depressie) weet ik wat het is om in een depressie te zitten en ken ik de gevoelens van depressief zijn. Al zal bij iedereen een depressie zich anders uiten. Een aantal dingen komen zeker terug, je voelt je oververmoeid en je hebt moeite om de dagelijkse bezigheden op te pakken. Een depressie of depressieve gevoelens maken je vaak onzeker en erg sober.

Mocht je deze depressieve gevoelens herkennen, zit je in een depressie of ben je al bezig om uit het dal te klimmen na een depressie? Dan wil ik je graag uitnodigen om deze website en blogboek 'jouw weg naar geluk' verder te bezoeken.


Als ervaringsdeskundige vertel ik je graag over mijn levenslessen op mijn levensweg na mijn depressie. Niet om je deze op te dringen of te zeggen hoe je moet leven, maar misschien kan ik je wel inspireren om jou door de depressie heen te helpen of je hulp te bieden om jouw leven opnieuw in te delen. Noem het: 'Een Eerste Hulp Bij Geluk'.

Maak van je depressie een levensles en neem dit meer op jouw levensweg.

© All rights reserved - www.jouwwegnaargeluk.nl - 2019