Gelukkig

Blogboek
'Jouw weg naar geluk'

Reis je met mij mee?

Gelukkig

Jezelf gelukkig voelen of geluk hebben in je leven dwing je niet af, wel is het een goedrecht om je gelukkig te mogen en gelukkig te kunnen voelen. Zodra jij dit geluk kunt ervaren, kun je dit ook weer delen met anderen naast je die wel wat meer geluk in hun leven kunnen gebruiken. Maak hem of haar gelukkig door je eigen (gelukkige) ervaringen. Deel 'jouw weg naar geluk'.

Geluk kun je dit niet afdwingen, wel kun je er naar werken om je gelukkig te gaan voelen, dat is wat ik bedoel met 'jouw weg naar geluk'. Hoe doe je dat 'werken naar geluk'? Zorg dat je openstaat voor vernieuwing in je leven, werk aan het verwerken van negatieve gevoelens en vergeef andere en jezelf. Alleen zo bewandel je 'jouw weg naar geluk' en zullen de gelukkige momenten je toekomen. Zorg er wel voor dat openblijft staan van deze gelukmomentjes, zorg er ook voor dat je geniet van al jou geluksmomentjes, leer het waarderen. Hoe meer je waardeert, hoe meer je leert. 

Geniet ook van de kleine dingen in het leven of beter gezegt; geniet juist van die kleine gelukkige momenten in je leven. Deze zullen je oprecht gelukkig maken; een kus, een handreiking, een (team)prestatie, het zijn juist deze kleine gelukkige momenten in je leven die jou oprecht gelukkig zullen maken. Kortstondig geluk wat je 'koopt' heeft niet zoveel waarde als juist al die oprechte geluksmomenten. 

Ben je nog niet zover om je gelukkig te voelen? Neem dan een kijkje op deze website (blogboek), misschien kan ik je inspireren op 'jouw weg naar geluk' en kun je over een tijdje ook zeggen: "Ook ik geniet van het geluk wat het leven mij biedt!" 

© All rights reserved - www.jouwwegnaargeluk.nl - 2019